When the old year is over and the new one is coming right-up…

…everyone is felling enthusiastic, everyone unless me.

По това време на годината човек се замисля за изминалите 365 дни – за това, което е постигнал, за това, което ще остави зад гърба си и за всички промени, който ще претърпи живота му.
Аз прекарах една разнообразна година – пълна с щастие и сълзи. Бях хем щастлива, хем нещастна. Изпитах неземна радост и безгранична мъка. Постигнах завидни успехи и се провалих по срамен начин. Загубих любим човек, но и в живота ми попаднаха много нови такива, колко от тях ще си заслужават усилията ще видим занапред. Отново се заглеждам със страх пред неизвестното, в мъглата, в която е обвита тази нова и необятна нова година.

Единственото, което остава същото е може би именно семейството, макар и с един член по-малко. Именно то е нещото, заради което имам сили да стана всяка сутрин. Именно то е причината да имам желание да се завърна в къщи след тежък ден. Семейството – то ти оказва най-голямата подкрепа в най-важните моменти. Това е урок, който научих през изминалата година. Знам, че въпреки всичко, когато нещата станат непоносими и наистина имам нужда от нечия помощ мога да я намеря в лицето на семейството си. Затова ви съветвам да държите близко до себе си своето семейство – може не винаги да можете да разчитате на тях, но когато времената са лоши, хората се сплотяват. Това беше явление, което проследих не веднъж – мойте роднини не само се подкрепяха, те бяха тук един за друг в момент, в който човек се нуждае от нечие рамо, на което да поплаче.
В днешния ден се обръщам с надежда пред неизвестното. Същото онова неизвестно, което плаши хората, онова, което не зависи от тях. Аз знам, че винаги ще има на чие рамо да поплача, когато ми е тежко и съм благодарна за това. Надявам се всеки от нас да има истински близки хора, защото когато сподлиш с някого болката си – тя сякаш намалява! Още една година предстои пред мен, една забулена в мъглата на неизвестността година. Надявам се, че тя ще донесе на нас хората много здраве, защото без него човек не може да се радва истински на живота. Пожелавам ни да бъде наистина сладка като хубаво изпечено парче баклава, за да бъде пълна с наслада новата година. Нека успехите ни достигнат мечтани върхове и късмета ни съпътства във всички наши начинания! Пожелавам ни да бъдем заобиколени от истински приятели, с който да споделяме радостите и неволите си, както и най-незабравимите моменти в живота си. Нека новата година ни донесе непомислими приятни изненади! С пожелания за прекрасни следващи 366 дни – една дилетантка с много големи мечти!

by McY

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s